De winterse tuinartikelen

Tuinen blijven in de winter verlaten en leeg. Accessoires, potten en lampjes worden naar binnengehaald en het buitenleven staat even op stil. Webshops die we bezoeken voor het gereedschap laten we links liggen. Onterecht! Want er is meer dan gereedschap, tuinzaden en barbecues.

Feestdagen en winterse make-overs

Een windlicht, plaids, home socks, openhaard accessoires en olielampen.. perfecte gifts voor jezelf en een ander. Pantoffels en home socks zijn rond de feestdagen niet aan te slepen! Het zijn warme, fijne en leuke geschenken waar men niet genoeg van kan krijgen. En ook plaids en andere dekens zijn typische winterse producten die men veel cadeau geeft. Decoratie voor binnen en buiten waar in ieder geval elke vrouw mee blij gemaakt wordt, zijn olielampen en windlichten. Hiermee wordt elke huiskamer en tuin een stukje gezelliger en huiselijker. Daarnaast heeft Kemerink Tuintrends ook een ruim aanbod in openhaard accessoires. Hieronder vallen vooral gereedschapssets en verschillende houttassen en manden. Deze tassen en manden kunt u in verscheidene soorten materialen bestellen, namelijk Hout, Gietijzer, Riet en Canvas

Populaire tuinartikelen van 2013/2014 zijn zeer gevarieerd en worden zowel bestelt voor eigen gebruik als voor anderen. Zo is een mooie pot, plant of vuurkorf een zeer geschikt geschenk voor housewarmings, verjaardagen, etc. Maar wat zijn nou echt de meest populaire tuinartikelen?

Plantensteunen

Plantensteunen staan met stip op 1 in onze lijst van meest populaire tuinartikelen. Het is geen decoratief artikel maar ondersteunt vele soorten planten in uw tuin. Zo houdt u uw tuin vol pracht en praal en ondersteunt u uw planten letterlijk en figuurlijk. Bij Kemerink Tuintrends vindt u plantensteunen van uitstekende kwaliteit die zeer eenvoudig te gebruiken zijn. Bekijk bij de specificaties wat de afmetingen zijn en ontdek welke steunen uw planten nodig hebben.

Steenkorven of schanskorven

Steenkorven zijn tegenwoordig ook decoratieve artikelen die behalve het warmhouden van terrassen en zitplaatsen, ook als middelpunt en decoratie werkt. Zo kunt u een vuurkorf in de vorm van een tafel op het eerste of tweede terras plaatsen en zo een punt van samenkomen creëren.

Daarnaast zijn er ook originele vuurkorven zoals Zweedse fakkels en vuurschalen die een eye catcher in uw tuin zullen zijn.

Gardena Combisystem

Het Gardena Combisystem is een van de populairste tuingereedschappen omdat deze meerdere gereedschappen omvat. U kunt met één systeem meerdere handelingen verrichten door de uiteindes van de steel te verwisselen afhankelijk van de taak die u wilt volbrengen. Gereedschap die bij dit Combisystem hoort:

  • Krabber
  • Hark
  • Schoffel
  • Kantensteker
  • Voegenborstel
  • Cultivator

Windlichten & Olielampen

Windlichten en olielampen zorgen voor sfeer en gezelligheid in uw tuin of huis. Hoewel men vaak tegen de winter en de bijbehorende donkere uren tegenop ziet, is het gebruik van kaarsen erg gezellig en sfeervol. Windlichten en olielampen zijn speciale kaarssoorten die ook ontzettend leuk zijn om weg te geven!

 

 

 

Tags: Picknicktafel aankopen - Table de jardin - Mortex badkamer- Kinderbett kauffen - Tuinmeubelen specialist