De tuintrends van 2018

 

Een nieuw jaar met frisse inzichten doet een huis en tuin veranderen. Nieuwe accessoires worden in huis gehaald om huis en tuin weer op te fleuren. Van grote tot kleine veranderingen, de webshops hebben wederom alles in huis om de tuin en woonkamer aan te pakken.

Tuinen worden anno 2018 steeds vaker een verlenging van de woonkamer. Men zit net zo graag buiten als binnen en het interieur buiten moet minstens net zo gestyled en verzorgd zijn als de inrichting binnenshuis. De ťťn ziet exact dezelfde stijl graag in beiden vertrekken en de ander vindt het fijn om een andere sfeer en feeling te creŽren.

Visionary Baroque | donkere kleuren, metallics en a touch of color

Visionary Baroque staat voor donkere kleuren gecombineerd met metallic en een hint van lichtere kleuren. De stijl voelt rijk en decadent aan en past met het gebruik van aardse materialen perfect bij het buitenleven.

Wild Energy | urban, artistiek en nature all the way

Tuinen en huiskamers komen dichterbij elkaar binnen het Wild Energy thema. IndustriŽle elementen worden gecombineerd met de natuur wat een creatief en speels onderkomen creŽert. De huiskamer wordt geÔntroduceerd aan groen, hout, aardewerk en andere natuurelementen en de tuin verwelkomt industriŽle accessoires en decoraties.

Universal Authentic | cultuur, vakmanschap en neutrale kleuren

Basis kleuren worden gecombineerd met authentieke, culturele stukken. Kleden, kussens, spiegels, potterie, planten en andere accessoires doen cultureel aan. Grafische patronen in de decoratie maken de meest simpele basisstukken stijlvol en sprekend.

Organic Dream | wit, zacht en sereen

De tuin moet voelen als een oase? Dan is de Organic Dream het thema die je zoekt. Een overvloed van lichte, zachte accessoires en meubilair bekleden letterlijk een ruimte. Speel met verschillende materialen, textuur en maak de meest lichte ruimte spannend en interessant.

Schanskorven of steenkorven

Wilt u een natuurlijke look in uw tuin creŽren en houdt u van robuuste elementen? Dan is wellicht een schanskorf een leuk idee! Een schanskorf of steenkorven worden gemaakt van verzinkt staal en u kunt kiezen uit verschillende steensoorten als vulling. De meest gekozen steensoort is Noors graniet maar wij bieden ook Basalt, Ardenner, Duits kalksteen en Grauwacke. Wij kunnen de korven ook zonder stenen leveren zodat u zelf een vulling naar keuze kan toevoegen. Een schanskorf kan volledig naar wens aangepast worden, bij ons is alles maatwerk!

Bekijk, ervaar en speel met het assortiment van E-Woodproducts om uw tuin, balkon of huiskamer om ware make-over te geven. Wil je wat anders? Laat je inspireren door de lente- en zomertrends van 2018.

 

 

Tags: Houten Picknicktafel - Table de jardin - Mortex plaatser - Kinderbett kauffen - Tuinmeubelen webshop